Izjava o zaštiti privatnosti

Zaklada „Hrvatska kuća srca“ (u daljnjem tekstu Zaklada) poštuje vašu privatnost. Ovim putem vas informiramo koja je naša praksa privatnosti i o načinu korištenja vaših podataka koje nam ostavljate prilikom popunjavanja formi na ovim web stranicama. Ova obavijest je lako dostupna na početnoj stranici i na dnu svake naše web stranice.

Strance koje pokriva ova Izjava o privatnosti

Ova Izjava o privatnosti odnosi se na sve web stranice u vlasništvu Zaklade i njezine domene. Na web stranicama www.zaklada-hks.hr mogu postojati poveznice na web stranice trećih strana zbog raznih pogodnosti i informacija. Ako koristite te poveznice, napustit ćete web stranicu Zaklade, koja ne kontrolira te web stranice niti njihove prakse zaštite privatnosti. Mi ne podržavamo niti ni na koji način ne predstavljamo web strane trećih strana.

Prikupljanje osobnih informacija

Zaklada prikuplja i koristi određene osobne informacije na temelju vašeg pristanka. Podaci koje prikupljamo isključivo koristimo za slanje obavijesti ili notifikacija. Vrste osobnih informacija koje nam date na tim stranicama mogu uključivati kontaktne informacije poput vašeg imena, prezimena i adrese e-pošte te druge jedinstvene podatke kao što su korisnički ID i lozinke (koje su kriptirane). Financijske informacije poput broja vaše kreditne kartice ili vaših privatnih računa ne tražimo niti na jednoj našoj formi.

Kako koristimo vaše podatke

Zaklada može koristiti vaše podatke za: 

  • olakšavanje procesa informiranja
  • informiranje o događajima i aktivnostima
  • prikaz sadržaja sukladno vašim ovlastima

Zaklada neće trgovati, iznajmljivati niti dati na korištenje prikupljene osobne podatke.

Dječja privatnost

Zaklada ne prikuplja svjesno informacije o djeci mlađoj od 14 godina, niti su web stranice Zaklade namijenjene djeci mlađoj od 14 godina. Potičemo roditelje i staratelje da poduzmu aktivnu ulogu u aktivnostima i interesima svoje djece na Internetu.

Održavanje sigurnosti vaših podataka

Zaklada čini sve za zaštitu informacija koje ste nam povjerili kako bismo spriječili neovlašten pristup ili otkrivanje podataka, održali njihovu točnost i osigurali primjereno korištenje istih.

Promjene ove Izjave

Dođe li do izmjena u našoj Izjavi o zaštiti privatnosti, promijenjenu Izjavu ćemo ovdje objaviti, a datum revizije ovog dokumenta ažurirati. Ako značajno izmijenimo našu Izjavu, mi vas možemo obavijestiti i na druge načine, poput slanja e-pošte ili stavljanja obavijesti na našu početnu stranicu.

Zagreb, 31.12.2020.

Povezani članci